زنجبیل و سقط جنین!/ عوارض زنجبیل در بارداری/ تاثیر زنجبیل برجنین

ساخت وبلاگ

زنجبیل و سقط جنین!/ عوارض زنجبیل در بارداری/ تاثیر زنجبیل برجنین

ایا زنجبیل باعث سقط جنین می شود؟

برخی از زنان برای رهایی از علایم بیماری صبح دم از زنجبیل استفاده می کنند لیکن مصرف زنجبیل برای این هدف بحث انگیز است. برای رعایت اصول ایمنی و سلامتی هرگز نباید بیش از میزان معمولی آن مصرف گردد. زنجبیلی که به عنوان بخشی معمولی از برنامه غذایی فرد مصرف می شود بی خطر تلقی می شود.

خوردن زنجبیل تازه به مقدار مناسب مشکلی ایجاد نمی کند. اما باید ملاحظات زیر را در نظر بگیرید:

با پزشک خود صحبت کنید و نظر او را در خصوص مصرف زنجبیل بپرسید. ممکن است قرص فشار خون یا لختگی خون مصرف کنید.

اگر سابقه سقط جنین(Abortion)، لختگی خون، خونریزی واژینال و سرگیجه دارید زنجبیل نخورید.

افرادی که دیابت بارداری دارید نباید زنجبیل بخورند زیرا بر قند خون تاثیر می گذارد.

مقدار زیاد زنجبیل باعث سقط جنین یا خونریزی پریودی می شود که می تواند برای مادر و جنین خطرناک باشد.

سعی کنید زنجبیل به مقدار مناسب مصرف کنید تا از خواص آن بهره مند شوید. 

بررسی‌ ها نشان داده‌اند افزایش مصرف سبزیجات برگ سبز، میوه ‌های تازه، اسیدهای چرب امگا- ۳ و امگا- ۶، تخم‌مرغ، ماهی و مواد لبنی و به طور کل، داشتن یک رژیم غذایی متعادل می‌ تواند احتمال سقط را کاهش دهد.

چه مقدار زنجبیل در بارداری مجاز است؟
می توانید روزانه یک گرم ریشه زنجبیل(Ginger) یا دو تا چهار دوز به طور جداگانه استفاده کنید. همچنین برای جلوگیری از حالت تهوع و استفراغ در بارداری می توانید زنجبیل تازه یا آبنبات مصرف کنید. باید در سه ماهه اول بارداری خیلی مراقب باشید.
در سه ماهه اول بارداری از حالت تهوع، استفراغ، تغییر حالت روحی و کسالت رنج می برید. بنابراین بهترین زمان برای خوردن چای زنجبیل زمانی است که حالت تهوع دارید. این ماده ناراحتی شما را برطرف کرده و باعث بهتر شدن حالتان می شود. اما زیاد از آن مصرف نکنید.

خواص خوردن زنجبیل در دوران بارداری

ممکن است یک فنجان چای زنجبیل بخورید یا زنجبیل را برای افزایش طعم به غذای خود بیفزایید. بنابراین باید خواص آن را بدانید.

نوزاد خون کافی دریافت می کند:
زنجبیل باعث افزایش جریان خون در بدن می شود بنابراین مقدار خون وارد شده به بدن جنین را افزایش می دهد.

تنظیم کلسترول:
زنجبیل مقدار کلسترول(Cholesterol) را تنظیم می کند بنابراین احتمال افزایش کلسترول در بارداری را کاهش می دهد و باعث کاهش کلسترول خون می شود.

خلاص شدن از حالت تهوع:
اگر از حالت تهوع و استفراغ در بارداری رنج می برید، می توانید زنجبیل بخورید تا بهتر شوید. چای زنجبیل باعث کاهش مشکلات معده می شود.

جلوگیری از سرماخوردگی و سرفه:
زنجبیل برای درمان سرماخوردگی، سرفه و ناراحتی های مزمن مناسب است. سیستم ایمنی بدن در بارداری کند و آسیب پذیر می شود. زنجبیل توانایی افزایش ایمنی بدن و کمک به بهبود سریع دارد. همچنین از این بیماری ها جلوگیری می کند.

کنترل مقدار قند خون:
مطالعات نشان می دهد زنجبیل نقشی حیاتی در کنترل گلوکوز خون دارد. این ماده مادر و جنین را سالم نگه می دارد. همچنین به افزایش انرژی و جلوگیری از خستگی نیز کمک می کند.

بدن می تواند مواد مغذی بیشتری دریافت کند:
دلایل زیادی مانند عفونت(Infection) یا عادات نادرست در رژیم غذایی، توانایی بدن را برای جذب مواد مغذی کاهش می دهد. زنجبیل بدن را در جذب مواد مغذی کمک می کند و مواد مغذی مورد نیاز جنین را آماده می کند.

جلوگیری از سوزش معده:
زنجبیل بهترین داروی خانگی برای درمان سوزش معده در بارداری می باشد. این ماده با اسید معده مبارزه کرده و سوزش معده را از بین می برد. همچنین مصرف چای زنجبیل همراه با عسل یا قند نیز مناسب است.

کاهش نفخ:
در بارداری، سرعت هضم غذا کاهش می یابد تا جنین نیز مواد مغذی را جذب کند. این مسئله باعث می شود احساس سنگین بودن کنید و نفخ پیش می آید. پیش از خواب زنجبیل بخورید تا مشکلات گوارشی برطرف شود و نفخ شکم نیز برطرف شود. همچنین می توانید یک قاشق چایخوری آب زنجبیل تازه را با عسل مخلوط کنید.

درمان التهاب:
زنجبیل یک ضد التهاب طبیعی است که التهاب و ورم معده را در بارداری کاهش می دهد. یک تکه زنجبیل را داخل عسل بزنید و بخورید.

کاهش درد بارداری:
زنجبیل تمام دردهای بارداری مانند شکم درد، پشت درد یا درد مفاصل را کاهش می دهد. این ماده مقدارهورمون ها را به تعادل می رساند و از درد جلوگیری می کند. می توانید صبح خود را با یک چای زنجبیل شروع کنید.

آرامش ماهیچه های خسته:
بارداری باعث خستگی استخوان ها و عضلات می شود. یک فنجان چای زنجبیل در روز باعث کاهش درد استخوان ها و عضلات می شود.

جذابیت نزدیکی جنسی:
در طول بارداری میل جنسی خانم کاهش می یابد. زنجبیل این میل را افزایش می دهد. همچنین بدن را گرم کرده و باعث افزایش جریان خون به اندام تناسلی می شود.

قوی کردن بدن جنین:
مصرف زنجبیل تازه در چای یا غذا باعث بهبود ویتامین ث و آهن می شود. همچنین سیستم ایمنی بدن جنین را حمایت کرده و احتمال عقب افتادگی ذهنی را کاهش می دهد. 

خوراکی های دیگری که سبب افزایش احتمال سقط جنین و زایمان زودرس میشوند عبارتند از:

مصرف پونه و بابونه و غوره برای زنان باردار مفید نیست زیرا باعث سقط جنین می‎شود.
در ماه‌های آخر بارداری از موادغذایی ترش و موادغذایی قابض مانند خرمالو، غذاهای غلیظ مانند گوشت گاو، ماکارونی، فست‌فود‌ها، بادنجان و حلیم پرهیز شود.
استفاده از کرفس و گِشنیز چه در دوران لقاح و چه در بارداری ممنوع است.گِشنیز کاهش قند خون مغزی می‌دهد و موجب کاهش حافظه نوزاد می‌شود
استفاده از زرشک، سیب ترش، ماست ترش، سرکه و ترشی، مصرف مواد غذایی گرم زیاد و سرد زیاد ممنوع است .
همچنین خوردن یخ نیز ممنوع است.
مصرف بنفشه و ختمی موجب سقط جنین می‌شود. ختمی که باز کننده انتهای عروق رحم است که خود سقط کننده است و زنان باردار بدن مشورت پزشک حاذق و دانشگاهی طب سنتی هیچ گیاه دارویی و داروی گیاهی مصرف نکنند.
به طور کلی مصرف هر ماده غذایی قاعده آور موجب سقط جنین می‌شود
از نگاه برخی از متخصصان طبیعت درمانگر، زنان باردار باید از خوردن گیاهانی چون پوست ریشه زرشک، بابونه گاوی، افسنطین، پونه معطر، سداب، فلوس، کدو تلخ، جعفری فرنگی، سنبل چینی، نعناع کوهی و مینا پرهیز کنند.
بانوان حامله چنانچه کرفس میل نمایند، ممکن است نوزادشان دچار ناراحتی‌های عصبی، مخصوصاً حملات شبه صرع گردد.
بانوان باردار نباید سیاه دانه مصرف کنند زیرا قاعده آور و سقط کننده جنین است.
خوردن جعفری، مارچوبه، زیره و سیاه دانه برای زن آبستن جایز نیست.

نی نی ما...
ما را در سایت نی نی ما دنبال می کنید

برچسب : زنجبیل,سقط,جنین,عوارض,زنجبیل,بارداری,تاثیر,زنجبیل,برجنین, نویسنده : ninima بازدید : 408 تاريخ : شنبه 28 مرداد 1396 ساعت: 17:26