خونریزی های غیر طبیعی و زیاد عادت ماهانه و فیبروم!/ آیا همه فیبرومهای رحمی نیاز به جراحی دارند؟!

ساخت وبلاگ

گروه خبري : پیش از بارداری

تاريخ انتشار : 1396/05/24 - 07:32

كد :75623

خونریزی های غیر طبیعی و زیاد عادت ماهانه و فیبروم!/ آیا همه فیبرومهای رحمی نیاز به جراحی دارند؟!

آیا همه فیبرومهای رحمی نیاز به جراحی دارند؟!

پاسخ مشاور:

اگر فیبروم‌ها علائمی ایجاد نمی‌کنند، جراحی جهت برداشت آن‌ها لازم نمی‌باشد.

فیبروم در داخل رحم بسیار شایع است. در بعضی نژادها، وجود فیبروم در ۵۰% خانم‌ها دیده می‌شود. فیبروم در سه ناحیه از رحم می‌تواند وجود داشته باشد:

*بیرون از رحم
*داخل دیواره رحم
*داخل محوطه رحم

وجود فیبروم به‌معنای برداشتن (جراحی کردن) نمی‌باشد. فیبروم‌ها با توجه به محل و اندازه می‌توانند علائمی شامل خونریزی‌های شدید، درد شکم وعلائم فشاری ایجاد کنند. اگر فیبروم‌ها علائمی ایجاد نمی‌کنند، جراحی جهت برداشت آن‌ها لازم نمی‌باشد.

فیبروم یا فیبروئیدهای رحمی به توده های غیر سرطانی و خوش خیم که در ناحیه رحم رشد می کنند، اطلاق می شود. بسیاری از زنان دارای فیبروم های رحمی می باشند.
این فیبروم ها می توانند در جاهای مختلف رحم رشد کنند و اندازه آنها معمولا متفاوت می باشد. برخی اوقات این فیبروم ها باعث درد و ناراحتی فرد می شوند، اما به طور معمول خطرناک نیستند و زندگی فرد را تهدید نمی کنند.
تشخیص زودهنگام فیبروم های رحمی بسیار مهم است و گام مهمی در جلوگیری از برداشتن رحم (هیستركتومی) در آینده خواهد بود.

 

شناسایی فیبروئیدهای رحمی
تا کنون علت قطعی ایجاد فیبروم های رحمی در خانم ها پیدا نشده است، بنابراین با در نظر گرفتن راه های زیر می توانید وجود و یا عدم وجود فیبروئید های رحمی را در خودتان مشخص کنید.باید بررسی کنید که آیا علایم فیبروئید های رحمی در شما وجود دارد و یا نه.

 

 

شایع ترین علایم فیبروئید های رحمی شامل موارد زیر می باشد :


- خونریزی های غیر طبیعی و زیاد در عادت ماهانه
- درد و فشار در ناحیه لگن
- طولانی بودن خونریزی های ماهانه
- خونریزی بین دوره های قاعدگی
- بزرگ شدن شکم
- کمردرد
- پا درد
- درد در حین رابطه جنسی با همسر

 

اگر علایم ذکر شده را دارید، باید فورا به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید و وضعیت خود را بگویید.
متخصص زنان آزمایش های لازم را جهت اثبات قطعی فیبروئید رحمی تجویز می کند.برای این منظور لازم است که معاینات ناحیه لگن توسط پزشک انجام گیرد. همچنین داخل رحم شما بررسی و معاینه می شود.برای بررسی بیشتر سونوگرافی انجام می گیرد تا تعداد و اندازه و محل فیبروئیدهای رحمی مشخص شود.
همچنین ممکن است بنا به صلاحدید پزشک متخصص، آزمایش هایی نظیر سی تی اسکن و ام آر آی نیز انجام گیرد تا از وجود فیبروئید های رحمی مطمئن شوید.آزمایش خون و ادرار نیز در صورت لزوم تجویز می شود.متخصص زنان پس از بررسی تمام آزمایش های لازم و در صورت قطعی شدن فیبروئید های رحمی، راه های درمانی لازم را به بیمار ارائه می دهد.

 

نی نی ما...
ما را در سایت نی نی ما دنبال می کنید

برچسب : خونریزی,طبیعی,زیاد,عادت,ماهانه,فیبروم,فیبرومهای,رحمی,نیاز,جراحی,دارند؟, نویسنده : ninima بازدید : 196 تاريخ : چهارشنبه 25 مرداد 1396 ساعت: 10:56